Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba "FC Barcelona" urugvajiešu uzbrucējs Luiss Suaress gandrīz palicis "aiz borta", kad komanda devās uz Londonu, uz UEFA Čempionu līgas 1/16 fināla pirmā kārtas spēli ar Londonas "Arsenal", vēsta "Eurosport".

Suaress lidostā atklāja, ka aizmirsis pasi, bet, par laimi barseloniešiem, viens no kluba pārstāvjiem paguva aiztraukties līdz viņa mājai un atvest aizmirsto dokumentu, iekams lidmašīna paceļas.

"FC Barcelona", kuri kopš 3. oktobra nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu, uz Angliju dodas pēc kārtējās uzvaras Spānijas čempionātā, kurā ar 2:1 pieveica "Las Palmas", savukārt Londonas "Arsenal" savā iepriekšējā spēlē Anglijas kausa izcīņā nespēja pieveikt "Hull City" - spēle noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0.

Iepriekšējās divās izslēgšanas spēļu tikšanās reizēs 20090./2010. un 2010./2011. gada sezonās UEFA Čempionu līgā "FC Barcelona" abas reizes izslēdza "Arsenal" no tālākās cīņas. 2006. gadā abas komandas "Stade de France" tikās Čempionu līgas finālā, un ar 2:1 uzvarēja "FC Barcelona".

No spēlētāju statistikas vēl kāds interesants fakts - "FC Barcelona" zvaigznei Lionelam Mesi savstarpējās spēlēs līdz šim ne reizes nav izdevies pārspēt "Arsenal" vārtsargu Petru Čehu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!