Foto: AP/Scanpix
"Manchester United" futbolisti pirms Anglijas premjerlīgas mača ar "Westham United" piedzīvojuši nepatīkamu atgadījumu, kad pretinieku atbalstītāji uzbruka autobusam, kurā atradās Mančestras kluba spēlētāji un treneri, ziņo vietējie mediji.

"Westham United" fani pie stadiona apmētāja pretinieku autobusu, izsitot logu, un neļāva no tā izkāpt treneriem un spēlētājiem. Šā iemesla dēļ "Manchester United" nokavēja iesildīšanas treniņu, un mača galvenais arbitrs Maiks Dīns pārcēla spēles sākumu par stundu, lai komanda varētu sagatavoties mačam.


"Manchester United" spēlētājs Džese Lindgārds vēlāk tīklā ievietoja video ar to, kā šis incidents izskatījās no autobusa.

"Es ne pirmo reizi sastopos ar kaut ko tādu," izdevums "The Telegraph" citē mančestriešu galveno treneri Luiju van Gālu. "Šī bija jau otrā reize, kad spēli Londonā esam spiesti aizvadīt vēlāk nekā ieplānots. Šādas epizodes neviens nenosauks pa patīkamām. Žēl, ka tā notika, jo ir lietas, kas nevar neatstāt iespaidu uz spēlētājiem."

"West Ham United" kluba vadība jau paziņojusi, ka faniem, kuri uzbruka pretinieku autobusam, uz mūžu tiks aizliegts apmeklēt komandas spēles.

"Manchester United" šai spēlē zaudēja "Westham United" ar rezultātu 2:3. Premjerlīgas kopvērtējumā mančestrieši tagad ar 63 punktiem ieņem ieņem piekto vietu, Vesthemas komandai ir par vienu punktu mazāk un attiecīgi sestā vieta kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!