Foto: Reuters/Scanpix

Francijas futbola izlases pieredzējušais aizsargs Patriss Evrā pirmdien vēl uz gadu pagarināja līgumu ar Itālijas čempioni Turīnas "Juventus", vēsta klubs.

Vienošanās noslēgta līdz nākamā gada 30. jūnijam ar iespēju abām pusēm vienoties vēl par vienu sadarbības gadu.

Evrā "Juventus" komandai pievienojās 2014. gada vasarā, pirms tam astoņus ar pusi gadus nospēlējot Anglijas premjerlīgas klubā Mančestras "United", ar kuru viņš izcīnīja piecus Anglijas čempiona titulus, trīs reizes ieguva Līgas kausu un reizi triumfēja UEFA Čempionu līgā. Savukārt pirms spēlēšanas "United" komandā, Evrā pārstāvēja Francijas klubu "Monaco".

Turīnas klubam Evrā iepriekšējās divās sezonās palīdzējis izcīnīt piecus titulus - divas reizes triumfējot A sērijas čempionātā, divas reizes iegūstot Itālijas kausu, kā arī pērn izcīnot Itālijas Superkausu.

"Juventus" klubs uzsver, ka 35 gadus vecais Evrā ir viens no komandas aizsardzības stūrakmeņiem, kā arī kopā ar komandas kapteini vārtsargu Džanluidži Bufonu ir komandas līderi ģērbtuvē.

Aizvadītajā sezonā Itālijas čempionātā Evrā guva divus vārtus.

Šobrīd aizsargs kopā ar Francijas izlasi gatavojas viņu mājās gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas sāksies piektdien un ilgs līdz svētdienai. Francija spēlēs A apakšgrupā kopā ar Šveices, Rumānijas un Albānijas izlasēm.

Evrā Francijas izlases rindās ir spēlējis divos Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, kā arī divos Eiropas čempionāta finālturnīros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!