Laika periodā no 31. augusta līdz 7. septembrim Latvijas U-19 jauniešu futbola izlase sapulcēsies vienkopus uz treniņnometni Liepājā, kuras ietvaros galvenā trenera Aleksandra Basova vadītā komanda divās pārbaudes spēlēs tiksies ar Krievijas U-19 valstsvienību, informēja Latvijas Futbola federācija.

Šī gada Baltijas Kausa uzvarētājiem šī būs noslēdzošā treniņnometne pirms došanās uz UEFA Eiropas U-19 čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīra spēlēm.

Valstsvienības kandidātu sarakstā šobrīd iekļauti 22 futbolisti. Komanda vienkopus sapulcēsies trešdien, 31. augustā plkst 10:30 "Elektrum" Rīgas Olimpiskā sporta centra telpās, no kurienes tā dosies uz treniņnometnes norises vietu Liepājā. Pārbaudes spēles ar Krieviju 5. un 7. septembrī notiks stadiona "Daugava" dabīgā zālāja laukumā. Ieeja skatītājiem uz šīm spēlēm bez maksas.

Jaunajā kvalifikācijas ciklā Latvijas U-19 izlases futbolisti ielozēti vienā apakšgrupā kopā ar Ukrainu, Turciju un Islandi. Šīs apakšgrupas turnīra spēles notiks 6., 8. un 11. oktobrī Ukrainā.

Latvijas U-19 futbola izlases pārbaudes spēļu grafiks

  • Pirmdiena, 5. septembris plkst. 17:30 stadions "Daugava", Liepāja
    LATVIJA U-19 - KRIEVIJA U-19
  • Trešdiena, 7. septembris plkst. 12:00 stadions "Daugava", Liepāja
    LATVIJA U-19 - KRIEVIJA U-19

LATVIJAS U-19 IZLASES KANDIDĀTU SARAKSTS:

OFICIĀLĀS PERSONAS

ALEKSANDRS BASOVS - galvenais treneris

ANDREJS KAĻIŅINS - treneris

ANDREJS GLUŠČUKS - treneris

VJAČESLAVS DUSMANOVS - vārtsargu treneris

ANATOLIJS MAĶEJEVS - ārsts

SERGEJS PEČŅIKOVS - fizioterapeits

AIVARS VAIVODS - menedžeris

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!