Foto: F64
"Riga" futbolisti sestdien, mērojot ceļu uz "SynotTip" Latvijas virslīgas spēli Ventspilī, piedzīvojuši nepatīkamus brīžus, jo aizdedzies viņu autobuss.

Ugunsnelaime izcēlusies aptuveni 70 kilometrus no Rīgas. Par laimi, neviens starpgadījumā necieta un "Riga" ceļu uz Kurzemi vēlāk turpināja ar mikroautobusiem, informē klubs.

Tiesa, šī starpgadījuma dēļ "Ventspils" un "Riga" spēle nesākās kā plānots pulksten 15:00.

"Ventspils" pēdējos trīs mačos ir tikusi pie divām uzvarām un reizi spēlējusi neizšķirti, kamēr "Riga" pēdējos piecos mačos ir reizi uzvarējusi, trīs reizes nospēlējusi neizšķirti un reizi zaudējusi.

Šosezon abu komandu savstarpējās spēles bijušas ļoti līdzīgas, jo pirmo divu apļu mačos tika fiksēts neizšķirts 1:1, bet trešajā aplī ar 2:1 uzvarēja ventspilnieki.

Ceturtā apļa pirmajā spēlē piektdien RFS ar 1:0 (0:0) uzvarēja "Jelgavas" futbolistus, kuriem pārtrūka deviņu nezaudētu spēļu sērija.

Vēl sestdien kārtas centrālajā spēlē plkst.17 tiksies Jūrmalas "Spartaks" un "Liepāja", bet 22.kārta noslēgsies svētdien, kad pastarīte "Daugavpils" uzņems "Metta"/"Latvijas Universitāte" (LU) futbolistus.

Virslīgas kopvērtējumā "Spartakam" ir 48 punkti 21 mačā, par astoņiem punktiem apsteidzot ventspilniekus, bet vēl par četriem punktiem mazāk ir "Jelgavai" un "Liepājai".

RFS ar 26 punktiem ir piektā, bet tai ar 22 punktiem seko "Riga". Tikmēr septīto vietu ar 19 punktiem ieņem "Metta"/LU, bet turnīra tabulu ar septiņiem punktiem noslēdz "Daugavpils".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!