Foto: Reuters/Scanpix
Nākamās nedēļas nogalē gaidāmajā Spānijas klubu futbola grandu duelī "Barcelona" vienība cer uz komandas kapteiņa Andresa Injestas palīdzību, savukārt Madrides "Real" būs jāiztiek bez viena no saviem līderiem Gereta Beila.

"Barcelona" un Madrides "Real" komandas par "El Clasico" dēvētajā grandu duelī tiksies nākamās nedēļas sestdienā.

Katalonijas klubam mēnesi nevarēja palīdzēt Injesta, kurš oktobra beigās vietējā čempionāta spēlē pret "Valencia" guva ceļgala saišu traumu. Lai gan sākotnēji tika ziņots, ka viņš nevarēs spēlēt sešas līdz astoņas nedēļas, tomēr piektdien Injesta jau atsāka treniņus, un "Barcelona" cer, ka viņš spēs atgūt sportisko formu līdz spēlei ar "Real".

Šosezon Spānijas čempionātā Injesta ir aizvadījis tikai piecas spēles, bet pamatsastāvā devies vien trīs mačos.

Tikmēr Madrides "Real" ilgāku laiku nevarēs palīdzēt Beils, kurš otrdien guva potītes traumu UEFA Čempionu līgas spēlē viesos pret Lisabonas "Sporting".

"Real" galvenais treneris Zinedins Zidans atklāja, ka Beilam nepieciešama operācija un viņš nespēlēs vismaz divus mēnešus.

Tāpat Madrides klubam "El Clasico", visticamāk, nevarēs palīdzēt brazīliešu aizsargs Rafaels Varāns, kurš spēlē pret "Sporting" guva vārtus, taču iedzīvojās arī nelielā ceļgala savainojumā.

Šajā nedēļas nogalē "Real" vietējā čempionātā uzņems Hihonas "Sporting", bet "Barcelona" izbraukumā tiksies ar sev neparocīgo Sansevastjanas "Real Sociedad", jo šo komandu viesos nav uzvarējusi kopš 2007. gada.

Madrides "Real" ir Spānijas čempionāta līdere ar 30 punktiem 12 mačos, kamēr "Barcelona" atpaliek par četriem, bet "Sevilla" par sešiem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!