Ambiciozā Latvijas futbola komanda "Riga" trešdien savā otrajā pārbaudes mačā Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE) piekāpās šosezon UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā spēlējušajai Austrijas čempionei "Salzburg", kas pazīstama arī kā Zalcburgas "Red Bull".

Latvijas komanda cieta zaudējumu ar 0:1 (0:0).

"Riga" komanda aizvadīja labu pirmo puslaiku, bet otrajā puslaikā 14 minūtes pirms mača beigām ielaida vārtus.

Šīs treniņnometnes ietvaros "Riga" sestdien ar 2:1 pārspēja Ķīnas superlīgas klubu Džendžou "Jianye". Dubaijas treniņnometnes noslēgumā Latvijas galvaspilsētas klubs aizvadīs pārbaudes maču ar Kazahstānas spēcīgāko komandu "Astana", kas arī šajā sezonā spēlēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Vēl 2015.gadā "Riga" ar nosaukumu "Caramba"/"Dinamo" triumfēja Latvijas pirmajā līgā, iegūstot iespēju debitēt virslīgā, savukārt aizvadītajā sezonā ar 36 punktiem 28 spēlēs "Riga" virslīgā izcīnīja piekto vietu.

Klubs šī mača laikā paziņoja, ka komandai uz īres tiesībām pievienojies Latvijas valstsvienības uzbrucējs Valērijs Šabala, kurš šobrīd ar vienību atrodas Dubaijā. Tāpat ar šo komandu pašlaik trenējas Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs.

"Riga", aktīvi piedaloties transfēru tirgū, noslēgusi līgumu ar Latvijas valstsvienības pussargu Artūru Zjuzinu, kā arī papildināja sastāvu ar pašu mājās labi zināmajiem izlases kreisās malas aizsargu Antonu Kurakinu un bijušajiem "Jelgavas" futbolistiem pussargu Borisu Bogdaškinu un aizsargu Vitāliju Smirnovu, kā arī Latvijas U-21 izlases aizsargu Viktoru Litvinski. Vēl komanda pagarinājusi līgumu ar aizsargu Oļegu Timofejevu un Sergeju Šumeiko, komandas kapteini Oļegu Laizānu un pussargu Ēriku Punculi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!