Foto: AP/Scanpix

2018. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra rīkotāji daļu biļešu gribētu izdalīt par brīvu sociālas programmas ietvaros, bet tam vajadzīga atļauja no FIFA, ziņo vietējie mediji.

Pasaules futbola čempionāta organizatori programmas "Bezmaksas biļete" ietvaros vēlas izdalīt ieejas biļetes uz turnīra spēlēm sociāli neaizsargātajiem sabiedrības slāņiem.

"Mums tas šķiet pareizi, ka sociāli neaizsargātie iegūst iespēju klātienē paskatīties uz pasaules futbola zvaigznēm," izdevums "Izvestija" citē orgkomitejas vadītāju Alekseju Sorokinu. "Šo jautājumu vēl apspriedīsim ar FIFA, tā ir pilnībā viņu prerogatīva. Mēs varam tikai rekomendēt kaut ko."

Tāda pat programma darbojās šogad Konfederāciju kausa izcīņā un FIFA pārstāvji ar tās realizāciju palika apmierināti, norāda Sorokins.

2018. gada Pasaules kausa turnīrs risināsies no 14. jūnija līdz 15. jūlijam 12 stadionos 11 Krievijas pilsētās. Kā ziņojām, lētākās ieejas biļetes maksās no 1280 rubļiem Krievijas iedzīvotājiem (20 eiro) un 105 dolāriem (95 eiro) ārzemniekiem, bet dārgākā VIP komplekta cena var pārsniegt divus miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!