Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempionāta komanda Parīzes 'Saint-Germain' iesaistījusies cīņā par "Monaco" komandas uzbrucēju Kilianu Mbapē, vēsta izdevums "Le Parisien".

Jau ziņots, ka "Saint-German" aizvadītajā nedēļā "Barcelona" komandai samaksā 222 miljonus eiro par brazīlieti Neimaru, taču klubam šis darījums izmaksāja vēl dārgāk, ja ieskaita līguma parakstīšanas prēmiju un citus izdevumus. Tomēr Parīzes komandas neplāno apstāties iespaidīgajos tēriņos.

"Saint-Germain" komandas vadība vēlas izveidot uzbrucēju trio – Mbapē, Neimārs un Edions Kavani. Par Mbapē šajā vasarā interesējas vairāki pasaules spēcīgākie klubi, tomēr "Monaco" nesteidzas ar viņa pārdošanu.

Parīzes klubs par Mbapē gatavi maksāt 180 miljonus eiro, taču "Monaco" noraidīja tādu pašu Madrides "Real" piedāvājumu. Tomēr "Saint-Germain" vēlas pārliecināt savus konkurentus Francijas čempionātā par uzbrucēja pārpirkšanu.

Aizvadītajā sezonā Mbapē kļuva par Francijas čempionu, bet UEFA Čempionu līgā viņš palīdzēja savai komandai iekļūt pusfinālā. Francijas čempionātā viņš guva 15 vārtus, bet Čempionu līgā viņš pretinieku vārtsargus pārspēja sešas reizes.

Vēl tiek baumots, ka "Saint-Germain" cer piesaistīt arī "Liverpool" pussargu Filipi Koutinju, par kuru būtu jāsamaksā mazāk nekā 100 miljoni.

Koutinju "Liverpool" pievienojās 2013. gada ziemā, un šajā laikā aizvadījis 181 spēli, kurā guvis 42 vārtus un izdarījis 37 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!