Foto: DELFI.lt
UEFA Eiropas līgas atlases izšķirošajā jeb "play off" kārtā par pārsteigumu parūpējās Lietuvas klubs Marijampoles "Sūduva", kas pirmajā spēlē savā laukumā atspēlējās un cīnījās neizšķirti 1:1 ar titulēto Skotijas vienību Glāzgovas "Celtic".

Jau spēles trešajā minūtē viesos vadībā izvirzīja francūzis Olivjē Nčams, bet pēc desmit minūtēm Ovīdijs Verbicks ļāva līksmot vietējai publikai – 1:1. Lai gan līdz pirmā puslaika izskaņai slavenajam Skotijas klubam bija vairākas iespējas gūt vārtus, "Sūduva" izdevās savus vārtus nosargāt. Arī otrajā puslaikā komandas nespēja "atslēgt" pretinieku vārtus, spēlei noslēdzoties neizšķirti 1:1.

Abu komandu atbildes spēle Glāzgovā notiks 30. augustā.

Savukārt Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā vietējā "Olimpija" nespēja izmantot noraidījumu pretinieku rindās un ar 0:2 piekāpās Slovākijas vienībai Trnavas "Spartak". Maksimenko laukumā aizvadīja visas 90 minūtes.

Spēles 23. minūtē Slovākijas komandu vadībā izvirzīja Mareks Bakošs, realizējot "pendeli". 29. minūtē "Spartak" palika mazākumā pēc Mareka Tota noraidījuma, bet "Olimpija" to nespēja izmantot. Turklāt 35. minūtē "Spartak" palielināja savu pārsvaru, bumbu savos vārtos raidot "Olimpija" aizsargam Branko Iličam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!