Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pirmdien, 8. aprīlī, pie uzvaras tika Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā vienība Vankūveras "Canucks", kas ar 4:3 (2:2, 2:1, 0:0) pieveica Bļugera bijušo vienību un Stenlija kausa glabātāju Lasvegasas "Golden Knights".

Šilovs trešo reizi šajā sezonā sargāja "Canucks" vārtus, komandai izcīnot uzvaru visos trijos mačos. Šoreiz Šilovs atvairīja 20 no 23 pretinieku metieniem.

Savukārt Bļugers cīņā pret savu bijušo komandu laukumā pavadīja 16:28 minūtes, bet pie rezultativitātes punktiem netika. Latviešu uzbrucēja kontā viens metiens pa vārtiem un uzvarēti pieci no desmit iemetieniem, bet spēli viņš noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Spēles otrajā minūtē Džeks Aikels vairākumā pārspēja Šilovu, bet devītajā minūtē viņš guva savus otros vārtus, panākot jau 2:0 Stenlija kausa īpašnieku labā. "Canucks" gan ātri atguvās un divarpus minūšu laikā izlīdzināja rezultātu 2:2, vairākumā vārtus gūstot Konoram Garlandam un Kvinam Hjūzam.

Otrā perioda vidū Noā Hanifins atguva "Golden Knights" vadību, bet "Canucks" atkal atspēlējās. Sākumā perioda 14. minūtē Broks Bozers guva savus 40. vārtus sezonā un izlīdzināja rezultātu, bet 89 sekundes pirms otrās trešdaļas beigām Garlands guva savus otros vārtus spēlē, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!