Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

No malu malām pulcējoties sastāva kandidātiem, Latvijas hokeja izlase uzsākusi gatavošanos pasaules čempionātam. Pagājušā gada panākumi neļauj pazemināt latiņu, lai gan objektīva pamata tam joprojām nav. Galvenais treneris Harijs Vītoliņš pamazām sāk iezīmēt jaunās komandas kontūras.

Tieši mēnesis atlicis līdz pasaules hokeja čempionātam. Jau atkal jāsaka – savā ziņā vēsturiskam, jo pirmajam vēsturē, uz ko Latvija dosies aizstāvēt godalgas. Gads pagājis, daudzinot paveikto, bet tagad pērno lauru lapas jāatstāj kaut kur virtuves garšvielu plauktā un jādodas pakaļ svaigām – uz Čehiju. Kā īsti ir – vai bronzas kurpīte nespiež un arī šajā pavasarī Latvijas darbaļaudis var lolot cerības uz kādu papildu brīvdienu, šonedēļ podkāstā "Bufete" skaidro cilvēks, kuram kopš pagājušā gada 28. maija pieteikums pat īsti vairs nav nepieciešams – devītais Latvijas izlases hokeja galvenais treneris pēc neatkarības atgūšanas, kurš izdarīja to, kas nebija pa spēkam nevienam no astoņiem priekšgājējiem – Harijs Vītoliņš.

"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – Delfi sporta nodaļas galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!