Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" jaunajam galvenajam trenerim, somu speciālistam Raimo Sumanenam, iespējams, esot psihiska rakstura problēmas, vēsta Krievijas portāls "allhockey.ru".

Kā noskaidroja "allhockey.ru", 48 gadus vecais Sumanens no savas pēdējās darba vietas Šveices klubā "Rapperswil" tika atlaists ne tikai slikto rezultātu dēļ, bet arī nopietnu problēmu dēļ ar psihisko veselību.

Kā portālam "allhockey.ru" atzina vairāki informācijas avoti, somu treneris vairākas reizes iekaustīja hokejistus, taču atlaists no galvenā trenera amata viņš tika tikai pēc tam, kad pacēla roku pret "Rapperswil" kluba 65 gadus veco ārstu.

Tāpat zināms, ka Sumanens Somijas nacionālajā televīzijā vēlējās uzsākt kautiņu ar "Rapperswil" komandas otro treneri Alpo Suho.

Portāls "allhockey.ru" piebilst, ka Sumanena trenera karjera Eiropā varēja arī beigties, ja vien viņš nebūtu pieņēmis "Avangard" piedāvājumu.

Kā ziņots, "Avangard" komanda trešdien neilgi pirms šīs sezonas Gagarina kausa izcīņas sākuma atlaida galveno treneri Igoru Ņikitinu, viņu aizvietojot ar Sumanenu.

Ņikitins par "Avangard" galveno treneri strādāja kopš pagājušās sezonas vidus.

Šīs sezonas KHL regulārajā čempionātā "Avangard" ierindojās piektajā vietā Austrumu konferencē un izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā spēkosies ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!