Foto: F64

Ar vārtu guvumu, rezultatīvu piespēli un realizētu pēcspēles metienu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Kirils Tambijevs, kura pārstāvētā Sanktpēterburgas "Dinamo" komanda viesos ar 6:5 (2:2, 3:1, 0:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos uzvarēja Stupino klubu "Kapitan".

Tambijevs guva savas komandas otros vārtus cīņas pirmajā trešdaļā, kas ļāva tobrīd dubultot "Dinamo" pārsvaru uz tablo - 2:0. Turpinājumā mājinieki divus vārtus atguva, taču pēcāk Latvijas hokejists palīdzējā Sanktpēterburgas hokejistiem atgūt vadību, kad precīzs metiens padevās Aleksandram Djaduško. Atlikušajā laikā klubi guva kopā vēl piecus vārtus, kas pamatlaikam lika noslēgties neizšķirti - 5:5.

Papildlaikā nevienam no komandām nespēja realizēt savus momentus, bet pēcspēles metienu sērijā pārāki bija "Dinamo" hokejisti, kuri realizēja divus "bullīšus", no kuriem otro Tambijevs, kas bija izšķirošais metiens.
Šīs sezonas 28 spēlēs uzbrucējs guvis desmit vārtus un veicis 28 rezultatīvas piespēles.

Vēl sestdien hokeja klubs "Rīga" piedzīvoja zaudējumu, izbraukumā ar 0:1 (0:1, 0:0, 0:0) piekāpjoties Čehovas "Ruskije vitjazi" vienībai, ko pārstāv Latvijas uzbrucējs Haralds Podziņš un aizsargs Zigurds Podziņš.

Vienīgie vārti mačā tika gūti 11.minūtē, kad izcēlās "Ruskije vitjazi" hokejists Artjoms Osipovs, bet rīdzinieki vārtus nespēja atgūt arī pēc mača izskaņā veiktās vārtsarga nomaiņas pret sesto laukuma spēlētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!