Foto: F64
Latvijas Hokeja federācija un hokeja ilggadējais atbalstītājs "Aldaris" uzticīgākajiem un izturīgākajiem hokeja faniem segs ceļa izdevumus braucienam ar autobusu uz septiņām šī gada pasaules čempionāta spēlēm Minskā, informē LHF.

Vietu skaits autobusā ir ierobežots, tādēļ LHF interesentiem lūdz braucienam pieteikties savlaicīgi.

"Aizvadītās olimpiskās spēles parādīja, ka mums patiešām ir izveidota vienota, mērķtiecīga un kaujas spējīga komanda, kas var patīkami pārsteigt ne tikai mūs, bet visu pasaules hokeja sabiedrību. Esmu pārliecināts, ka hokeja fanu atbalsts Minskā būs tieši tas, kas ļaus mūsu hokejistiem pa īstam noticēt, ka varam sasniegt augstus mērķus," saka LHF prezidents Kirovs Lipmans.

LHF un "Aldaris" sedz ceļa izmaksas – braucienu ar autobusu uz Minsku un atpakaļ. Izdevumi par naktsmītnēm un spēļu biļetēm gan gulstas uz pašu līdzjutēju pleciem.

"Latvijas hokeja izlases spēks vienmēr ir bijis spēlētāju pašatdevē un cīņassparā, kā arī līdzjutējos, kuri pazīstami visā pasaulē. Jau vairākus gadus aktīvākajiem līdzjutējiem palīdzam nokļūt pasaules čempionātā, lai viņi atbalstītu mūsu izlasi, un arī šogad šo tradīciju turpinām," atzīmē AS "Aldaris" valdes loceklis Uģis Mihņevičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!