Foto: F64

Pilnvērtīga līguma parakstīšana ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Bufalo "Sabres" kļuvusi vairs tikai par formalitāti, pēc vienības treniņa preses konferencē atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans.

Kā zināms, Nolans ir "Sabres" pagaidu galvenais treneris, taču pēdējās nedēļās izskanējušas runas, ka viņš ar kluba vadību grasās noslēgt pilntiesīgu līgumu.

"Vienošanos par līgumu esmu atstājis sava pārstāvja un "Sabres" ģenerālmenedžera Tima Mareja rokās," sacīja Nolans. "Viņiem vajadzētu tikties jau tuvākajā laikā, ja vien viņi nav to jau izdarījuši."

"Vienošanās ir tikai formalitāte. Atlicis tikt skaidrībā tikai par atsevišķām detaļām," atklāja Latvijas izlases galvenais treneris.
Pats Marejs jau februāra beigās izteicās, ka noris sarunas par līguma noslēgšanu ar Nolanu.

Šo sezonu "Sabres" komanda iesāka neveiksmīgi, un tas novembra vidū noveda pie galvenā trenera Rona Rolstona un ģenerālmenedžera Dārsija Ragīra atlaišanas. Rolstona vietā komandu pārņēma Nolans, kurš iepriekš to trenēja no 1995. līdz 1997.gadam, otrajā no sezonām saņemot Džeka Adamsa balvu, kas tiek piešķirta līgas labākajam trenerim.

Līgums kā galvenā trenera pienākumu veicējam Nolanam noslēgts līdz šīs sezonas beigām.

"Sabres" ar 46 punktiem 64 spēlēs joprojām ieņem ne tikai pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā, bet ir arī vājākā vienība Austrumu konferencē un visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!