Ambiciozā "Mogo" komanda trešdien Latvijas virslīgas hokeja čempionāta regulārā čempionāta mačā ar 6:4 (1:2, 3:1, 2:1) savā laukumā pārspēja "Liepāju", tādejādi pārtraucot pretinieku trīs uzvaru sēriju un sagādājot viņiem pirmo zaudējumu šosezon.

Mača rezultātu desmitajā minūtē atklāja "Liepājas" hokejists Iļja Žučkovs, bet pēc nepilnām divām minūtēm starpību dubultoja Pauls Hodzko. Tiesa, 13.minūtē Nikolajs Jerofejevs vienus vārtus atguva, bet otrā perioda pirmajā minūtē Aldis Āboliņš panāca jau izlīdzinājumu.

Neilgi pēc tam pēc Valtera Freija metiena kurzemnieki gan vadību atguva, taču 26.minūtē Aleksandrs Kerčs jaunākais atjaunoja līdzsvaru uz tablo, bet nepilnas trīs minūtes līdz pārtraukumam Elviss Želubovskis vadībā izvirzīja jau "Mogo" komandu.

Dueļa 49.minūtē Mārtiņš Gipters guva "Liepājas" ceturto vārtus, panākot 4:4, bet vienu minūti un 11 sekundes vēlāk Andrejs Lavrenovs atkal vadībā izvirzīja mājiniekus, turklāt 53.minūtē Ronalds Cinks panāca jau 6:4 par labu "Mogo".

Čempionāta kopvērtējuma pirmajā vietā ar četrās spēlēs izcīnītiem 11 punktiem ir "Rīga/Prizma", bet ar deviņiem punktiem četros mačos seko "Liepāja". Tikmēr septiņi punkti ir "Kurbads" rēķinā, bet punkts mazāk - "Zemgalei"/LLU un "Mogo". Trīs punkti tikmēr ir "Ogre/Sāga 97" komandai, savukārt septīto, pēdējo, vietu ieņem Jūrmalas HASC, kas cietusi neveiksmes visās piecās aizvadītajās cīņās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!