Foto: morgueFile

Negaidīti Hantimansijskā "iestrēgusi" Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Kuzņeckije Medvedi", kuras 22 pārstāvji ievietoti vietējā slimnīcā ar vēdera infekciju, vēsta Novokuzņeckas kluba mājas lapa.

"Mums šobrīd 22 cilvēki atrodas slimnīcā," pavēstījis kluba galvenais treneris Aleksandrs Kitovs. "Spēlētāju stāvoklis ir puslīdz normāls, taču ārsti viņiem pagaidām neiesaka pamest slimnīcu, jo analīzēs atklāta vēdera infekcija."

Hokejistu slimības dēļ otrdien, 2.decembrī, tika atcelta paredzētā MHL regulārā čempionāta spēle starp "Kuzņeckije Medvedi" un vietējo "Mamonti Jugri" komandām.

Pēc notikušā Kuzbasa gubernators Amans Tulejevs pieprasījis Novokuzņeckas mēram Sergejam Kuzņecovam noorganizēt lidmašīnas čārtera reisu uz Hantimansijsku, lai pārvestu komandu mājās, ziņo aģentūra "R-Sport". Hantimansijskas apgabala prokuratūra paziņojusi, ka iesāk pārbaudi par šo sanitāri-epidemioloģisko incidentu.

Kā ziņojām, arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Jekaterinburgas "Avtomobiļist" ir saslimuši vairāki hokejisti, kā dēļ atcelta arī viņu KHL spēle ar Čeļabinskas "Traktor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!