Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā pirmdien uzvaru ceturtajā spēlē pēc kārtas izcīnīja Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas pēcspēles metienos ar 5:4 pieveica Otavas "Senators".

Girgensons mačā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet pēcspēles "bullīšos" latviešu uzbrucējs nerealizēja savu iespēju. Girgensons nospēlēja 21:01 minūti, izdarija trīs metienus pa vārtiem, trīs reizes pielietoja spēka paņēmienu, reizi bloķēja pretinieku metienu, uzvarēja astoņos no 20 iemetieniem, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-1".

Pirmā perioda astotajā minūtē Bobijs Raians vadībā izvirzīja "Senators", bet otrā perioda sākumā trīs minūšu laikā Rasmuss Ristolainens, Mets Moulsons un Markuss Folinjo panāca 3:1 "Sabres" labā. Nedaudz vēlāk Marks Stouns samazināja rezultāta starpību, trešā perioda sākumā pēc Kērtisa Lazāra un Aleksa Čeisona metieniem "Senators" atguva vadību 4:3, bet no zaudējuma "Sabres" paglābās trīsarpusi minūtes pirms pamatlaika beigām, kad izcēlās Braians Flins. Pēcspēles "bullīšos" "Sabres" uzvarēja ar 1:0, bet vienīgais savu iespēju realizēja Moulsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!