Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien Zemgus Girgensons izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar rezultātu 2:3 piekāpās Edmontonas "Oilers".

"Sabres" nespēja pārtraukt savu garo zaudējumu sēriju, kas ilgst jau 13 spēles. Tikpat zaudējumus pēc kārtas 2003./2004.gada sezonā piedzīvoja Pitsburgas "Penguins".

Girgensons ar rezultatīvo piespēli izcēlās divas minūtes pirms pamatlaika beigām, palīdzot Rasmusam Ristolainenam panākt rezultātu 2:3. Latvietis šajā mačā laukumā pavadīja 20:18 minūtes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem, veica divus spēka paņēmienus, uzvarēja 45 procentos iemetienu, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficentu "+1".

Girgensons šajā sezonā 49 spēlēs guvis 13 vārtus un 10 reizes rezultatīvi piespēlējis, kā arī ticis pie lietderības koeficenta "-10".

"Sabres" mača trešajā minūtē izvirzījās vadībā, kad vārtus guva Tailers Maiers, bet tad "Oilers" guva trīs vārtus pēc kārtas, precīzi metot Metam Freizeram, Oskaram Klefbomam un Antonam Landeram.

"Sabres" ar 31 punktu 49 spēlēs ir pēdējā, 16.vietā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!