Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Minesotas "Timberwolves" galvenais treneris Kriss Finčs svētdien pēc sadursmes laukuma malā ar vienu no spēlētājiem pārrāvis labā ceļgala patellāro saiti.

Jau vēstīts, ka svētdien "Timberwolves" Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē viesos ar 122:116 pieveica Fīniksas "Suns" vienību un sērijā līdz četrām uzvarām bija pārāka ar 4-0, kļūstot par pirmo komandu, kas šosezon iekļuvusi NBA izslēgšanas spēļu otrajā kārtā.

Finčs iedzīvojās savainojumā ceturtajā ceturtdaļā, kad laukuma malā viņā ietriecās Minesotas komandas aizsargs Maiks Konlijs. Treneris laukumu spēja pamest tikai ar citu palīdzību un atlikušajā spēles laikā viņa pienākumus uzņēmās trenera asistents Maika Nori.

"Timberwolves" pirmo kārtu pārvarēja pēc 19 gadu pauzes, kas ir dalīta trešā ilgākā sērijā NBA izslēgšanas spēļu vēsturē. Savukaik ilgāk nācies gaidīt vien Losandželosas "Clippers" (29 sezonas) un Vašingtonas "Wizards" (22 sezonas) līdzjutējiem.

NBA "play off" otrajā kārtā jeb Rietumu konferences pusfinālā "Timberwolves" pretinieki būs pagājušās sezonas čempioni Denveras "Nuggets" vai Losandželosas "Lakers". Šajā sērijā ar 3-1 vadībā atrodas "Nuggets".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!