Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas "Kings" krievu aizsargs Vjačeslavs Voinovs atgriezies dzimtenē, kur uzsācis treniņus Krievijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka vadībā.

Voinovs otrdien atgriezās Krievijā no ASV, kur izcieta cietumsodu par vardarbību pret savu sievu. Pēc iznākšanas brīvībā hokejistu arestēja ASV Imigrācijas un muitas dienests, kas centās panākt sportista deportāciju. Pats hokejists izlēma, ka šajā sarežģītajā situācijā labāk atgriezīsies Krievijā.

Nākamajā dienā pēc atgriešanās Voinovs pēc ilgāka laika atkal kāpis uz ledus, jo Ahilleja cīpslas plīsuma dēļ nebija slidojis kopš marta. Pirmo treniņu Voinovs aizvadījis Znaroka un viņa asistentu vadībā. Hokejists pēc treniņu atsākšanas atzinis, ka ir pilnībā atguvies, bet tagad tikai jāatjauno fiziskā forma.

Sportists vēl nav izlēmis, kur turpinās savu profesionālo karjeru. Krievijā uz viņu tiesības pieder Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Čeļabinskas "Traktor", taču interesi par Voinovu izrāda arī Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!