Foto: Publicitātes foto

Latvijas hokeja kluba "Mogo" galvenais treneris Oļegs Sorokins bija apmierināts ar to, ka viņa vadītā komanda katrā Kontinentālā kausa trešās kārtas spēlē uzlaboja savu sniegumu, lai arī pie uzvarām tikt neizdevās.

Jau vēstīts, ka "Mogo" hokejisti piektdien pirmajā mačā ar 2:11 piekāpās Kazahstānas čempionei Pavlodaras "Irtiš", sestdien ar rezultātu 2:5 zaudēja arī Dānijas ceturtajai spēcīgākajai vienībai Herningas "Blue Fox", bet pēdējā mačā ar 0:4 zaudēja Itālijas spēcīgākajai vienībai "Asiago".

"Turnīrs bija ļoti labi noorganizēts, labi apstākļi komandām, un spēles arī bija interesantas. Kas attiecas uz "Mogo" komandu, ņemot vērā to situāciju, kas mums bija ar savainojumiem, slimībām, biju priecīgs, ka ar katru spēli uzlabojām savu sniegumu," kluba preses dienestam sacīja Sorokins. Pirmajā mačā varbūt uzreiz nebijām gatavi tik augsta līmeņa hokejam. Bet spēles ar dāņiem un itāļiem pierādīja, ka arī mēs varam spēlēt labi. Abos mačos rezultāts varēja būt arī citādāks. Pret "Asiago" vēl pašās beigās ņēmām nost vārtsargu, centāmies gūt vārtus. Jā, ielaidām, bet parādījām, ka cīnāmies par uzvaru, ka arī mēs protam spēlēt hokeju."

"Tagad jānolaižas uz zemes. Pāris dienas varam atpūsties, tad treniņi un spēles Latvijas čempionātā. Šādi turnīri tikai vēl vairāk saliedē komandu, mēs spēlējām arvien labāk un labāk. To tagad centīsimies parādīt arī Latvijā," sacīja galvenais treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!