Foto: F64

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien parādīja sekmīgu sniegumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzot Sirakjūsas "Crunch" komandai savā laukumā ar 5:1 (2:0, 0:0, 3:1) pieveikt Bingemtonas "Senators" hokejistus.

Latvietis šajā mačā atvairīja 28 no 29 pretinieku metieniem, otrajā cīņā pēc kārtas tiekot nosaukts par otro zvaigzni.

Gudļevskis šosezon piedalījies deviņās AHL spēlēs, kurās guvis sešas uzvaras. Katrā no mačiem viņš vidēji ielaidis 1,90 ripas un atvairījis 93,8% pretinieku metienu.

Tikmēr uzvaru izcīnīja arī Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" komanda, kas savā laukumā ar 5:3 (3:1, 1:1, 1:1) pārspēja Stoktonas "Heat".

Jevpalovs šajā mačā izcēlās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, dueli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

AHL kopvērtējumā "Crunch" ar 23 punktiem 19 mačos ir ceturtie Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā, bet ar 21 punktu 21 cīņā piektajā pozīcijā atrodas Jūtikas "Comets" komanda, kuras sastāvā gan pašlaik nav uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Vankūveras "Canucks" izsauktais uzbrucējs Ronalds Ķēniņš.

Tikmēr "Barracuda" vienība ar 19 punktiem 19 mačos ir sestajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!