Foto: Sputnik/Scanpix
Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc izcīnītas otrās vietas Eirotūres otrajā posmā jeb Pirmā kanāla kausa izcīņā bija ļoti sašutis par Zviedrijas valstsvienības uzbrucēja Līnusa Ūmarka izteikumiem, kad viņa komanda nodrošināja uzvaru turnīrā.

Pirmā kanāla kausa izcīņā tika svinēta Krievijas hokeja 70. gadadiena, un Ūmarks pauda prieku, ka Zviedrijas izlasei izdevās izpostīt krievu svētkus.

"Mums šajā turnīrā bija jauna komanda, tāpēc esam priecīgi, ka izdevās uzvarēt. Mēs zinājām, ka krievu hokejs atzīmēja savu 70. gadadienu, un esam priecīgi, ka izdevās izbojāt svētkus," portālā "championat.com" citēts Ūmarks, kurš ikdienā pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Ufas "Salavat Julajev".

Uzreiz pēc tam savu sašutumi par šiem vārdiem pauda Znaroks: "Par tādiem vārdiem viņam vajag noraut galvu. Puiši šo izlasīs, un es nedomāju, ka viņam būs salda dzīve KHL čempionātā."

Svētdien Ūmarks jau izteica atvainošanos, uzsverot, ka viņš nevēlējās nevienu aizskart.

"Es ļoti atvainojos par saviem izteikumiem, kuri izklausījās necildinoši pret Krievijas hokeja jubileju. Es ļoti cienu krievu hokeju un vēlos visus sveikt šajos svētkos," portālam "allhockey.ru" sacīja zviedrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!