Foto: USA Today Sports

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta komandas Bufalo "Sabres" līderim Džekam Eikelam, kurš ir latvieša Zemgus Girgensona komandas biedrs, apnicis piedzīvot zaudējumus, un viņš vēlas atrast uzvaru recepti, spēlētājs sacīja portālam "buffalonews.com".

"Sabres" hokejisti pēc 36 regulārā čempionāta spēlēm NHL Austrumu konferences kopvērtējumā ierindojas pēdējā, 16. vietā. Šī jau ir kārtējā sezona, kad "Sabres" ir starp līgas pastarītēm.

"Mēs hokeju spēlējam, lai uzvarētu," uzsvēra uzbrucējs. "Es vēl neesmu gatavs padoties, domāju, ka arī pārējie nav gatavi to darīt. Mēs neesam izmantojuši daudzas iespējas, taču šajā sezonā vēl daudz jāspēlē."

"Visai komandai ir jāieskatās spogulī un jāizsecina, kas jādara labāk. Es domāju, ka runāju visas komandas vārdā, sakot, ka mēs visi esam sarūgtināti par savu pozīciju, esmu pārliecināts, ka visi spēlētāji ir neapmierināti," turpināja Eikels.

Viņš arī uzsvēra, ka komandai jāuzlabo savs sniegums visos spēles elementos, īpaši izceļot slikto sniegumu nevienādos sastāvos.

Eikels šīs sezonas pirmajā daļā nespēlēja pirmssezonas treniņnometnē gūtā savainojuma dēļ. Līdz šim viņš aizvadījis 15 spēles, kurās guvis septiņus vārtus un izdarījis piecas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!