6. martā ap plkst. 13.00 kārtējais neuzmanīgais autovadītājs izraisīja ceļu satiksmes negadījumu Daugavpils un Kalna ielas krustojumā Rīgā.

Tā kā šajā krustojumā avārijas notiek tik bieži, satiksmes organizētājiem acīmredzami būtu jādomā par kaut kādu risinājumu.

Rīgas domes sabiedrisko attiecību pārstāve Ilze Krūkle: "RD Satiksmes departaments informē, ka notiekošās avārijas ir elementāra ceļu satiksmes noteikumu neievērošana, jo esošā satiksmes organizācija Daugavpils un Kalna ielas krustojumā pilnībā atbilst CSN prasībām. Uz Kalna ielas pirms Daugavpils ielas, ierobežotās redzamības dēļ, ir uzstādīta ceļa zīme Nr.207 "Neapstājoties tālāk braukt aizliegts".

Tomēr, lai nākotnē novērstu satiksmes negadījums, šobrīd tiek veikta projekta izstrāde tuneļa būvniecībai zem dzelzceļa, lai savienotu Ģertrūdes un Daugavpils ielas. Šī projekta ietvaros tiek plānots izbūvēt luksoforu objektus Daugavpils ielas krustojumos ar Ludzas un Kalna ielām."

"Delfi Aculiecinieks" aicina - sūti reportāžu un saņem dāvanu karti 28 eiro vērtībā restorāna "Gan bei" apmeklējumam! Vairāk par noteikumiem lasi šeit. Foto un video gaidīsim epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!