Foto: AFP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Ņikita Jevpalovs trešdien neglāba Sanhosē "Barracuda" komandu no zaudējuma Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa pusfināla spēlē, kamēr vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" guva uzvaru, latvietim paliekot rezervē.

"Barracuda" viesos ar 2:4 (2:1, 0:0, 0:3) piekāpās Grendrepidsas "Griffins" hokejistiem, sērijā līdz četrām uzvarām nokļūstot zaudētājos ar 1-2.

Jevpalovs, laukumā atgriežoties pēc viena mača izlaišanas, šoreiz izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

"Griffins" komanda uzvaras vārtus iemeta vien četras minūtes pirms pamatlaika beigām.

Desmit izslēgšanas turnīra cīņās Jevpalovs pie rezultativitātes punktiem nav ticis.

Tikmēr otrā Kaldera kausa pusfināla sērijā Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" savā laukumā ar 5:4 (2:0, 1:1, 2:3) pārspēja Providensas "Bruins" komandu, sērijā pārņemot vadību ar 2-1.

Gudļevskis kārtējo reizi palika rezervē, "Crunch" vārtus sargājot Maikam Makenam, kurš atvairīja 37 no 41 pretinieku metiena.

Vēl trīs ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām "Crunch" bija vadībā ar 4:1, tomēr ātri ielaida divus vārtus, kas atgrieza spēlē intrigu. Turpinājumā mājinieki iemeta ripu tukšos vārtos un vēl vieni "Bruins" atgūti vārti neko vairs nemainīja. Uzvarētājiem divas reizes izcēlās Dentons Heinens.

Izslēgšanas turnīrā Gudļevskis laukumā bijis tikai vienā spēlē, uz ledus pavadot 38 minūtes.

Nākamās spēles abās sērijās tiks aizvadītas piektdien un sestdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!