Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Kamēr politiķi un sporta funkcionāri kavējas ar lēmumu par Parīzes olimpisko spēļu apmeklēšanu vai boikotu, atlētiem atliek būt gataviem abiem variantiem. Arī Latvijas 3x3 basketbola izlase ir neziņā – būs vai nebūs jāaizstāv olimpisko čempionu tituls. Lai vai kā, šāda iespēja vēl jānopelna laukumā.

Četri mēneši palikuši līdz Parīzes olimpisko spēļu atklāšanai, taču mēs Latvijā joprojām nezinām, vai turp brauksim, un, ja brauksim, tad – kādā sastāvā. Tostarp lielais jautājums – vai savas Tokijā iegūtās zelta medaļas un olimpisko titulu dosies aizstāvēt 3x3 basketbola komanda? Šo tēmu “Bufetē” šoreiz palīdzēja padriblēt Raimonds Feldmanis – olimpiskais čempions, Latvijas 3x3 basketbola vīru izlases galvenais treneris, kā arī Rīgā bāzētā ukraiņu kluba Slobožanskas “Prometey” trenera asistents.

"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – Delfi sporta nodaļas galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!