BK "Valmiera" noslēguši līgumu ar 198 cm garo uzbrucēju Kristapu Dārgo un līdz ar to Latvijas "danku karali" redzēsim "BK Valmiera" rindās arī jaunajā – 2014./2015.gada sezonā, informē kluba preses dienests.

Aizvadītajā sezonā Kristaps Dārgais BK "Valmiera" rindās Latvijas Basketbola līgā 39 spēlēs vidēji spēlē guva 10,7 punktus un izcīnīja 6,1 atlēkušo bumbu, savukārt Baltijas Basketbola līgas 13 spēlēs attiecīgi guva 9,5 punktus, izcīnīja 5,7 atlēkušās bumbas un atdeva 2,2 rezultatīvās piespēles vidēji spēlē.

"Nebija vienkārši Kristapu noturēt "BK Valmiera" rindās, jo par viņu interesi izrādīja ne tikai Latvijas klubi, bet arī vairāki klubi ārpus Latvijas, tāpēc ir gandarījums, ka Kristaps deva priekšroku tieši mūsu klubam," norāda "BK Valmiera" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš. "Pagājušajā sezonā Kristaps spēra nopietnu soli uz priekšu savā attīstībā, taču gan mēs, gan viņš pats apzinās, ka progresa iespējas nav izsmeltas un esam gatavi kopīgi strādāt, lai sasniegtu nospraustos mērķus. Prieks, ka Kristaps lēnām iekaro reputāciju ne tikai kā izcils "šova meistars", bet arī kā ļoti labs komandas spēlētājs, un gada laikā Valmieras un Vidzemes līdzjutēji viņa spēli ir ļoti iemīlējuši."

"Prieks atgriezties "BK Valmiera" komandā. Atzīstu, ka pagājušā sezona neizvērtās tāda, kādu bija gaidījuši spēlētāji, vadība un mūsu fani. Tādēļ šosezon ar lielu motivāciju un entuziasmu iesim un cīnīsimies, lai sasniegtu komandai izvirzītos mērķus," sola baskebolists. "Kā sev, tā arī komandai gribētu novēlēt stabilitāti, lai nav lielu kritumu un, ja to izdosies īstenot, tad rezultātam jābūt!"

Iepriekš savas basketbolista karjeras laikā Kristaps Dārgais Latvijas Basketbola līgas 1.divīzijas līmenī ir pārstāvējis "Latvijas Universitātes" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!