Foto: LETA
Pēdējās divās Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs Latvijas basketbola izlasei būs jāiztiek bez uzbrucēja Jāņa Timmas, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).

"Jānim diskomfortu sagādā elkoņa savainojums, tāpēc ļausim viņam ātrāk sākt rehabilitāciju," skaidro izlases treneris Ainārs Bagatskis. "Komandas noskaņojums nemainās – cīnīsimies par uzvaru katrā spēlē. Pretinieku motivācija atšķiras, jo slovākiem vairs nav izredžu kvalificēties, bet Rumānijas izlasei panākums pret mums, iespējams, būs "dzīvības" jautājums. Taču mums nav jāskatās uz sāncenšiem, bet gan pašiem jāizdara savs darbs un jāturpina progresēt."

Timmu šajā izbraukumā, kurā Latvijas izlasei būs jācīnās 24.augustā ar Slovākiju un 27.augustā ar Rumāniju, nomainīs Ingus Jakovičs.

Kā zināms, Latvijas komanda jau nodrošinājusi tiesības spēlēt Eiorpas čempionāta finālturnīrā un pēdējos mačos turpinās cīņu par iespējami labāku vietu kopīgajā komandu reitingā, lai nodrošinās vietu 3. vai 4.grozā pirms finālturnīra grupu izlozes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!