No 8.janvāra, tirdzniecībā pieejami basketbola kluba "VEF Rīga" jaunie fanu džemperi, kas tapuši sadarbībā ar latviešu modes zīmolu "Ecattus", informēja komanda.

Uz jaunajiem džemperiem ir attēlots kluba talismans panda, kas šo sezonu laikā ir kļuvis par līdzjutēju iemīļotu kluba simbolu un neatņemamu VEF komandas sastāvdaļu. Tas ir apģērbs mūsdienīgiem, dzīvespriecīgiem, sportu mīlošiem un latviešu radītās preces atbalstošiem cilvēkiem. 

Mums kā Latvijas komandai ir svarīgi sadarboties ar vietējiem dizaineriem, un zīmola "Ecattus" līdz šim radītās kolekcijas piesaistīja mūsu uzmanību ar lieliskiem risinājumiem apģērbiem ar dzīvnieku aplikācijām.

Viena no zīmola "Ecattus" izveidotājām Evija Kalve: "Esam ļoti priecīgas par iespēju sadarboties ar VEF basketbola komandu. Tas ir liels gods, veidot apģērbu ar komandas talismanu - pandu. Tā kā visas pandu aplikācijas ir veidotas ar roku, džemperi ir ļoti īpaši. Esam pārliecinātas, ka mūsu ieliktais pozitīvais enerģijas lādiņš palīdzēs komandai gūt panākumus. Šie džemperi ir lielisks veids kā uzticīgākajiem VEF faniem parādīt atbalstu savai mīļākajai komandai arī ārpus spēles tribīnēm."

Sadarbība ar talantīgiem latviešu māksliniekiem ir kļuvusi par basketbola kluba "VEF Rīga" tradīciju - 2012./13.gada sezonas kreklu autors bija Vladislavs Lakše, piedāvājot līdzjutējiem skatījumu uz VEF caur savu rokrakstu, bet 2011./12.gada sezonā "VEF Rīga" kreklus radīja viens no izcilākajiem Latvijas jauno dizaineru zīmoliem MAREUNROL'S. Visu šo mākslinieku veidotie krekli joprojām ir pieejami interneta veikalā "VEF Rīga" mājas lapā http://www.vefriga.com/lv/veikals.

"Ecattus" ir latviešu modes zīmols, kas pārstāv neatkarīgās modes kustību jeb indie design. 2011.gadā to izveidoja divas māsas - Evija Kalve un Inga Radeiko. Galvenais "Ecattus" akcents ir košās un ironiskās auduma aplikācijas.

Kopš atjaunošanas 2007.gadā basketbola klubs "VEF Rīga" kļuvis par trīskārtēju Latvijas čempionu, divas reizes izcīnīts sudrabs. Divas reizes "VEF Rīga" iekļuvis Eiropas kausa TOP16, 2014.gada septembrī trešo reizi pastāvēšanas vēsturē spēlējis ULEB Eirolīgas kvalifikācijas turnīrā. "VEF Rīga" ir vienīgais Latvijas pārstāvis Centrālās un Austrumeiropas klubu veidotajā VTB Vienotajā līgā. Augstākais sasniegums - TOP8.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!