Basketbola klubs "Jēkabpils" 2015./2016. gada sezonai ir pagarinājis līgumu ar aizgājušās sezonas jaunpienācēju Artūru Dušeli no Rīgas, informēja komanda.

201 cm garais un 25 gadus vecais Artūrs Dušels BK "Jēkabpils" sastāvam pievienojās aizgājušajā sezonā. 38 spēlēs Latvijas Basketbola līgā vidēji 12 ar pusi minūtēs uzbrucējs iekrāja piecus punktus un izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas, savukārt Baltijas Basketbola līgā pēc vidēji 12 minūtēm 12 spēlēs - 3,3 punkti, 2,8 atlēkušās bumbas.

"Prieks, ka kluba vadība un treneri gribēja, lai palieku. Tika izteikts piedāvājums un es, ilgi nedomājot, piekritu! Jēkabpilī viss ir kārtībā ar kluba organizāciju, ir lieliski fani un pilsētā tiešām mīl basketbolu! Nākamajā sezonā mērķis ir progresēt individuāli, tā arī komandai kopumā," sacīja Dušelis.

Kluba galvenais treneris Igors Miglinieks uzsvēra, ka Dušelis ļoti labi saprot spēli un viņš mīl šo sporta veidu: "Ja viņš ieliks lielāku darbu, lai sevi īstenotu, tad pienāks arī viņa laiks. Es ticu, ka nākamajā sezonā viņš varētu ļoti progresēt. Artūrs ierakstās ceturtā numura kontekstā ar tām īpašībām, ko mēs vēl centīsimies uzlabot. Jau brīžiem viņš parāda līgas laba līmeņa spēli. Domāju, ka viņš pats saprot, ka var daudz vairāk. Tāpēc strādāsim uz pozitīvo... progress neizpaliks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!