Foto: Publicitātes foto

Latvijas basketbola kluba "Valmiera"/ORDO spēlētājam Haraldam Kārlim konstatēta smaga ceļgala trauma, kuras dēļ viņš šajā sezonā laukumā vairs nevarēs iziet, informēja komanda.

Jau vēstīts, ka Kārlis 26.decembra spēlē pret "Liepāja/Triobet" guva traumu, kuras dēļ nepiedalījās nākamajās cīņās. Pēc pārbaudēm apstiprinājās aizdomas par traumas nopietnību.

"Kārlis 26.decembra spēlē gūtā ceļgala savainojuma dēļ diemžēl šosezon laukumā vairs neatgriezīsies un pēc operācijas veseļosies Valmierā. Apstiprinājās, ka spēlētājam ir ceļgala priekšējās krusteniskās saites plīsums un daļēji plēsta sānu saite. Novēlam Haraldam Kārlim veiksmīgu atveseļošanos un iespējami ātru atgriešanos laukumā," teikts "Valmiera"/ORDO paziņojumā.

Šajā sezonā "Aldaris" Latvijas Basketbola līgā (LBL) Kārlis 16 spēlēs vidēji guva 9,3 punktus, izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas un iekrāja tikpat rezultatīvu piespēļu. Savukārt "Triobet" Baltijas Basketbola līgā viņā kontā septiņas spēles, 9,9 punkti, 2,6 atlēkušās bumbas un 2,2 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!