Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēlē nepiedalīsies neviens no Ņujorkas "Knicks" spēlētājiem, arī kluba lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs un uzlecošā zvaigzne Kristaps Porziņģis. NBA ceturtdien paziņoja Zvaigžņu spēles komandu sastāvus, bet starp dalībniekiem nav minēts neviens no Ņujorkas kluba basketbolistiem.

NBA šonedēļ paziņoja, ka Porziņģis otro gadu pēc kārtas būs starp Uzlecošo zvaigžņu spēles dalībniekiem. Tomēr latvietis cer arī tikt pie spēlēšanas lielajā Zvaigžņu spēlē, bet šīs cerības pēc NBA ceturtdienas paziņojuma jāatliek uz nākamajiem gadiem.

Zvaigžņu spēlē, kas 19. februārī notiks Ņūorleānā, starp Austrumu konferences izlases dalībniekiem nav iekļauts arī Porziņģa komandas biedrs Entonijs, kurš iepriekšējos septiņus gadus bija Zvaigžņu spēles sākumsastāvā. Tāpat starp Zvaigžņu spēles dalībniekiem nav neviena Bruklinas "Nets" basketbolista, tādējādi pirmo reizi kopš 1988. gada NBA "All Star" mačā nepiedalīsies neviens no Ņujorkas vai tās rajonu klubu basketbolistiem.

NBA Austrumu konferencē pamatpieciniekam Kairijam Īrvingam, Lebronam Džeimsam (abi Klīvlendas "Cavaliers"), Demaram Derozanam (Toronto "Raptors"), Gianim Antetokunmpo (Milvoki "Bucks") un Džimijam Batleram (Čikāgas "Bulls") tagad pievienojušies rezervisti Kails Lourijs ("Raptors"), Aizija Tomass (Bostonas "Celtics"), Džons Vols (Vašingtonas "Wizards"), Kemba Vokers (Šarlotas "Hornets"), Pols Džordžs (Indianas "Pacers"), Pols Milsaps (Atlantas "Hawks") un Kevins Lavs ("Cavaliers").

Savukārt Rietumu konferences komandā pamatpieciniekam Stefenam Karijam, Kevinam Durantam (abi Goldensteitas "Warriors"), Džeimsam Hārdenam (Hjūstonas "Rockets"), Lavi Leonardam (Sanantonio "Spurs") un Entonijam Deivisam (Ņūorleānas "Pelicans") palīdzēs rezervisti Rasels Vestbrūks (Oklahomas "Thunder"), Klejs Tompsons, Dreimonds Grīns (abi "Warriors"), Demarkuss Kazinss (Sakramento "Kings"), Marks Gasols (Memfisas "Grizzlies"), Deandre Džordans (Losandželosas "Clippers") un Gordons Hejvords (Jūtas "Jazz").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!