Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēli pirmdien izlaida Kristaps Porziņģis, bet Ņujorkas "Knicks" bez viņa ar 95:117 piekāpās Hjūstonas "Rockets".

Porziņģis svētdien nepabeidza "Knicks" iepriekšējo pārbaudes spēli, nosēžot otro puslaiku uz soliņa. Kā skaidroja pats basketbolists, viņam sāpējis gurns labajā pusē, tādēļ treneri nav riskējuši ar viņa iesaistīšanu mača turpinājumā. Pirmdien Porziņģis apmeklējis mediķus, tomēr nav zināms, vai viņam veiktas kādas pārbaudes.

"Knicks" šī bija ceturtā un priekšpēdējā pārbaudes spēle pirms jaunās sezonas. Ņujorkas klubs pagaidām nav guvis uzvaras, bet piektdien pēdējā pārbaudē pirms jaunās sezonas tiksies ar Vašingtonas "Wizards". NBA jauno sezonu "Knicks" sāks 19. oktobrī ar spēli viesos pret Oklahomas "Thunder" komandu, kuras rindās tagad ir bijušais "Knicks" līderis Karmelo Entonijs.

Kā pēc pirmdien piedzīvotā zaudējuma skaidroja "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks, Porziņģim ir problēmas ceļot kāju. "Kā viņš pats teica, sācis spēlēt un tad sajutis nelielas sāpes, taču turpinājis spēlēt. Kad veicis lielākus soļus, tad bijušas stiprākas sāpes. Tagad ar viņu vairāk darbosies mūsu treneri un mediķi, lai viņš varētu atgriezties ierindā."

"Domāju, ka tās ir tikai sāpes pie kustībām. Porziņģis pats neatceras epizodi, pēc kuras viņam sāka sāpēt. Mēs nezinām, cik ilgi viņš nebūs (sastāvā)," piebilda Hornačeks, paužot cerību, ka "Knicks" pēdējā pārbaudes spēlē Porziņģis varētu spēlēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!