Latvijas vieglatlēte Gunta Latiševa-Čudare bija gandarīta pēc pasaules čempionātā izcīnītās 12. vietas 400 metru skrējienā.

Jau vēstīts, ka Latiševa-Čudare 2017. gada pasaules čempionāta priekšskrējienos uzstādīja rezultātu 51,37 sekundes, kas bija viņas personīgais rekords un kas deva vietu pusfinālā. Savukārt pusfinālā viņas laiks bija 51,57 sekundes, bet tas viņai neļāva iekļūst finālā. Viņa sacensību kopvērtējumā ierindojās 12. pozīcijā.

"Esmu ļoti gandarīta par izdarīto. Man ir nedaudz žēl par šodienas iznākumu, jo, ja man nebūtu celiņš tik ļoti ārpusē, man būtu vieglāk cīnīties. Šoreiz man sanāca pacīnīties vairāk beigās. Tā ir mana problēma, ar kuru man jāstrādā, jo man ir jāprot skriet pašai ar sevi ātri pat tad, kad man neviens neskrien līdzās. Es baidījos no sliktāka rezultāta, jo pirms sacensībām organisms bija ļoti noguris," Latvijas Vieglatlētikas savienības preses dienestam stāstīja Latiševa-Čudare.

Sportiste atzina, ka rezultāts pusfinālā varēja būt labāks, tomēr viņa tik un tā esot apmierināta: "Prieks par šo sezonu, prieks par šo startu, prieks par šo iespēju. Tiešām fantastiski."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!