Foto: F64
Uzvaru arī otrajā "Schenker" Latvijas vīriešu volejbola čempionāta finālsērijas spēlē svētdien izcīnīja RTU/"Robežsardze" komanda, kas ar rezultātu 3-0 (25:22, 25:20, 25:22) izbraukumā pieveica iepriekšējo divu gadu valsts čempionvienību "Biolars"/"Jelgava".

Kaut pirmajā setā mājinieki vēl spēja panākt izlīdzinājumu 20:20, kopumā visā tā garumā dominēja RTU/"Robežsardze", kas vēl pārāka bija otrajā setā. Arī trešajā setā "Biolars"/"Jelgava" pēdējo reizi vadībā izvirzījās, kad rezultāts bija 5:3. Kaut turpinājumā mājinieki vēl vairākas reizes panāca neizšķirtu, reāli iesaistīties cīņā par uzvaru viņiem neizdevās.

Kā ziņots, abu komandu pirmajā mačā trešdien Rīgā pārāki ar 3-1 (25:15, 25:21, 19:25, 25:23) bija RTU/"Robežsardze" volejbolisti, kas sērijā līdz trim uzvarām tagad atrodas priekšā ar 2-0.

Dueļa trešā cīņa paredzēta 5.aprīlī Rīgā.

Pusfināla sērijās pagājušā gada finālsērijas atkārtojumā "Biolars"/"Jelgava" ar 3-2 uzvarēja savus principiālos konkurentus "Poliurs"/"Ozolnieki", bet RTU/"Robežsardze" ar 3-1 pieveica "Daugavpils Universitātes" (DU) vienību.

Sērijas par trešo vietu pirmajā cīņā ceturtdien ar 3-0 (26:24, 25:23, 25:22) savā laukumā uzvarēja "Poliurs"/"Ozolnieki", bet otrais mačs sērijā līdz trim uzvarām svētdien notiek Daugavpilī.

Trešā sērijas cīņa paredzēta 2.aprīlī Ozolniekos.

Pērn par Latvijas čempioni otro gadu pēc kārtas tika kronēta "Biolars"/"Jelgava", kas finālā pārspēja "Poliurs"/"Ozolnieki" komandu.

Savukārt šosezon no Latvijas klubiem Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta - "Schenker" līgas - turnīrā vissekmīgāk startēja RTU/"Robežsardze", kas ierindojās trešajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!