Foto: Publicitātes foto
Ar intrigām un lieliskām bezkompromisu daudzām trīs setu cīņām noslēdzies lielisks pirms Jūrmalas pilsētas atklātā pludmales volejbola čempionāta "Global Fitness open 2014" trešais jeb Jāņu posms PRO un Amatieru līgām.

PRO līgas sacensībās uzvaru izcīnīja Kaspars Salmiņš / Raimonds Vilmanis, kuri finālā uzvarēja pēc traumas atgriezušos Raimondu Kavieru pārī ar Rihardu Finsteru, par trešo vietu skarbā brāļu Baložu un Celmiņu trīs setu cīņā uzvaru guva Jānis un Kārlis Celmiņi.

Savukārt uz amatieru līgu bija ieradušās 28 komandas, vīriešu, sieviešu un mix divīzijās. Uz apbalvošanu bija ieradies arī Mārtiņš Pļaviņš, kurš novēlēja uzvaras arī turpmāk, un tik pat lielu . Uzvaras izcīnīja: Vīriešu NON pro līgā 1. vietā Edgars Igaunis / Mikus Jākobsons 2. vietā Mareks Beluga / Jurijs Beļajevs, 3. vietā Arthur Petrosyan. Sieviešu līgā 1. vietā Ance Auziņa/ Santa Izveikova, 2. vietā Patrīcija Fiļa/ Emilija Rudzite, 3 vietā Sandra Brekša/ Jelena Ceplite.

Savukārt Mix līgā finālā bija vērojama patiesa drāma. Finālā cīnījās Paeglēni pret Beluga un Izveikova. Patiesu cīņas sparu demonstrēja Mareks Beluga, kurš spēles laikā trīs reizes bija spiests ņemt piespiedu medicīnisko pārtraukumu dēļ krampjiem kājās, taču izturēja līdz galam, tomēr piekāpjoties trīs setos Paeglēniem. 1 vieta Marita un Jānis Paegļi, 2. vietā Mareks Beluga/ Santa Izveikova. 3 vieta Ivonna Grinfelde/ Arnis Jarošenko.

Nākamais posms IV notiks jau 19. jūlijā PRO līga, un 20. jūlijā Amatieru līga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!