Foto: Publicitātes foto
Par Latvijas pludmales volejbola čempionāta - "Ergo Open" - otrā posma uzvarētājiem vīriešu konkurencē svētdien Jēkabpilī kļuva ar Rihards Finsters un Edgars Točs.

Ar otro numuru izliktie sportisti turnīrā palika nepārspēti, vispirms uzvarot trīs pamatsacensību kārtās, kā arī astotdaļfinālā.

Ceturtdaļfinālā Finsters/Točs ar 2-0 (21:13, 21:14) pārspēja ar 17.numuru izliktos Ģirtu Liepu un Oļegu Holodņuku, bet pusfinālā ar 2-0 (21:12, 21:12) pārliecinoši apspēlēja arī Raimondu Liniņu un Kārli Kauliņu, kuriem sacensībās bija ticis 13.numurs.

Finālā vēlākie uzvarētāji ar 2-0 (25:21, 21:19) apspēlēja Armandu Regžu un Haraldu Āboliņu, kuriem sacensībās bija pirmais numurs.

Tikmēr trešo vietu posmā izcīnīja ar ceturto numuru izliktie Raimonds Vilmanis un Kaspars Salmiņš, kuri ar 2-0 (21:17, 21:17) apspēlēja Liniņu un Kauliņu.

Kā ziņots, arī pirms trim nedēļām Rīgā notikušajā Latvijas čempionāta pirmajā posmā uzvarēja tieši Finsters un Točs.

Vīriešiem čempionāts risināsies piecos posmos, bet sievietēm - trijos. Pēc tam septembra sākumā Jūrmalā vīriešiem un sievietēm paredzētas finālsacensības.

Pērn par Latvijas čempioniem vīriešu konkurencē kļuva Aleksandrs Samoilovs ar Jāni Šmēdiņu, bet dāmām triumfēja Ance Auziņa un Inese Jursone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!