Foto: Publicitātes foto
2015 CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā "Jūrmala Masters" ietvaros Eiropā labākie pludma-les volejbolisti iespiedīs savu pēdu nospiedumus Majoru pludmalē. Iecementētie sportistu pēdu nospiedumi jau 24. maijā – čempionāta fināldienā – būs apskatāmi pludmalē blakus stadionam, informē rīkotāji.

"Šonedēļ pie mums pirmo reizi Baltijā pulcēsies gandrīz visi spēcīgākie Eiropas pludmales volejbolisti. Eiropas labāko pludmales volejbolistu pēdu nospiedumi būs laba piemiņa grandiozajam sporta notikumam Jūrmalā. Ceram, ka tuvāko gadu laikā Eiropas labāko spēlētāju pēdām Majoros varēsim pievienot arī pasaules labāko pludmales volejbolistu pēdas līdz ar augstāka līmeņa sacensību norisi Jūrmalas smiltīs," saka Jūrmalas pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja Indra Brinkmane. "Jūrmalas pilsēta līdz ar CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā "Jūrmala Masters" sarīkošanu ir ne tikai Baltijas pludmales volejbola galvaspilsēta, bet nu jau arī pilnvērtīgs pludmales volejbola centrs uz Eiropas pludmales volejbola lielpilsētu kartes."

Sestdien, 23. maijā no pulksten 19:00 līdz 23:00 blakus stadionam norisināsies arī profesionālo volejbola spēlētāju ballīte, kurā ikviens aicināts bez ieejas maksas satikt Eiropā labākos pludmales volejbolistus, nofotografēties un iegūt spēlētāju autogrāfus. Tāpat arī sestdien visas dienas garumā Jūrmalā norisināsies kūrorta svētki ar plašu kultūras un izklaides programmu.

Čempionāta ietvaros varēs ne tikai vērot Eiropas labāko pludmales volejbolistu spēles, bet arī piedalīties pludmales volejbola koptreniņos, spēlētāju ballītē, dažādās aktivitātēs iesaistīt arī bērnus. Turklāt pirmās trīs dienas – 20., 21. un 22. maijā spēles 2330 skatītāju ietilpīgajā pludmales volejbola stadionā ikviens varēs vērot par brīvu. Savukārt sestdien un svētdien (23. un 24.maijā), kad norisināsies play-off, pusfinālu un fināla spēles, jāiegādājas ieejas biļetes. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas Biļešu serviss kasēs visā Latvijā vai internetā: www.bilesuserviss.lv

Portāls "Delfi" sadarbībā ar "LMT Straume" piektdien un sestdien piedāvās turnīra spēļu video tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!