Foto: Publicitātes foto
Pludmales volejbola seriāla "Kurzemes pludmale" pirmajā sezonā par uzvarētājiem kļuvuši Reinis Pekmanis un Edvarts Buivids.

Aizputē notikušajā "Kurzemes pludmale 2015" finālturnīrā par čempionu titulu un 1500 eiro lielu balvu fondu cīnījās 12 komandas, kuras tiesības spēlēt finālā ieguva kādā no iepriekšējiem posmiem, kas notika Aizputē, Liepājā, Kolkā, Ventspilī, Pļavās un Kuldīgā.

Par čempioniem kļuva Reinis Pekmanis un Edvarts Buivids, fināla spēlē divos setos uzvarot Reini Grīnbergu un Mārtiņu Gecu. Spēlē par trešo vietu sīvā trīs setu cīņā uzvarēja Raimonds Vilmanis un Kaspars Salmiņš, aiz pjedestāla atstājot Juriju Sinkeviču un Jāni Sakniņu.

"Pirmā "Kurzemes pludmales" sezona ir aizvadīta godam. Laiks nelielai atpūtai un tad sāksim gatavoties jaunajai sezonai. Ideju ir daudz. Visas vasaras garumā, redzot, kā mūsu sākotnējās idejas realizējas, radās aizvien jaunas. KURZEMES PLUDMALE 2015 radīja mūsos vēl lielāku pārliecību par savām spējām un apliecināja, ka mēs kā komanda, spējam ļoti daudz," par čempionāta pirmo sezonu savās pārdomās dalās tā organizatori Gints Sedols un Mārtiņš Kirsānovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!