Foto: F64
Spēlē, kurā jau no pirmajām minūtēm dominēja Francijas U-19 izlases spēlētājas, Latvijas volejbola valstsvienība nespēja atrast spēles ritmu un piekāpās pretiniecēm. Francijas spēle balstījās uz agresīvām servēm un Latvijas izlases spēlētājām triju setu cīņā bija jāatzīst zaudējums, informē Latvijas Volejbola federācijā.

"Francijas izlase bija ļoti koncentrējusies uzvarai pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma, un mūsu serviju uzņemšana bija tāda, ka viņu plānveidīgie uzbrukumi rezultējās punktos. Lai arī komanda devās laukumā apņēmības pilna gūt uzvaru, taču šovakar, pat neskatoties uz daudzo līdzjutēju klātbūtni, pretinieces bija labākas," stāsta Latvijas U-19 izlases galvenais treneris Andrejs Odinokovs.

Rīt Latvijas U19 izlase Eiropas čempionāta atlases kārtā sastapsies ar par turnīra neoficiālo favorīti uzskatīto Slovēnijas izlasi, kura šodien negaidīti sarežģītā spēlē uzvarēja turnīra "pastarīšus" – Azerbaidžānas valstsvienību. Latvijas izlases spēles sākums svētdien, 3. aprīlī plkst. 18.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!