Foto: cev.lu
Latvijas vīriešu volejbola izlase trešdien, 30. maijā, izbraukumā turpināja uzvaru sēriju Eiropas sudraba līgas atlasē, A grupas ceturtajā mačā ar 3-0 (25:21, 25:9, 25:21) pieveicot Kosovas valstsvienību.

Latvijas volejbolistiem šī bija ceturtā uzvara četrās spēlēs, kas tuvina Avo Kēla komandu Eiropas sudraba līgas finālturnīram. Nākamo maču Latvijas volejbolisti svētdien, 3. jūnijā, aizvadīs Maķedonijā.

Latvijas volejbolisti diezgan bikli iesāka maču, pieļaujot daudz kļūdu servēs un "iestrēgstot" blokā. Tomēr ar nepārliecinošu sniegumu izdevās uzvarēt setu ar četru punktu starpību, bet otrajā setā laukumā dominēja Latvijas uzbrukums un bloks.

Veicot maiņas un ļaujot spēlēt visiem pieteiktajiem volejbolistiem, Latvijas izlasei atkal sanāca diezgan nedrošs trešais sets. Līdzīgi kā pirmajā setā, pavirši uzbrukumi ļāva līksmot kosoviešiem un nedaudzajiem līdzjutējiem. Lai gan seta izskaņā Kosovas izlase atkal samazināja starpību, beigās gūta droša uzvara trīs setos.

Portāls "Delfi" sadarbībā ar Latvijas Volejbola federāciju un Kosovas Volejbola federāciju piedāvāja spēles video un teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!