Foto: AFP/Scanpix

Jaunākajā ATP rangu tabulā vadošais Latvijas tenisists Ernests Gulbis ir zaudējis trīs pozīcijas un noslīdējis uz 36.vietu.

Iespaidīgu kāpumu atkal piedzīvojis Latvijas sportists Jānis Podžus, kurš progresējis par 231.pozīciju un pakāpies uz 1159.vietu. Par 15 vietām kāpums viņa brālim Mārtiņam, kurš jaunākajā rangā atrodas 741. pozīcijā. Par trim vietām augstāk ir arī Andis Juška, kurš ir 470. vietā.

Pārējiem Latvijas tenisistiem kritums rangā - Miķelis Lībietis noslīdējis par vienu pozīciju uz 683.vietu, Mārcim Garutam trīs vietu zaudējums (1478.), Deivids Jukša zaudējis septiņas (1656.), bet Krišjānis Stabiņš - 21. vietu (1921.).

ATP ranga tabulas galvgalī joprojām atrodas serbs Novāks Džokovičs, un līderu pieciniekā izmaiņu nav - serbam seko Rafaels Nadals, Endijs Marejs, Dāvids Ferrers un Tomašs Berdihs. Uz sesto vietu pakāpies Rodžers Federers, bet uz septīto noslīdējis Huans Martins del Potro. Astoto vietu ir saglabājis Žo Vilfrīds Tsonga, viņam seko Rišārs Gaskē, bet TOP 10 noslēdz šveicietis Staņislass Vavrinka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!