Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP pasaules tenisa rangā zaudējis vienu pozīciju un ieņemt 13.vietu.

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļā Gulbis otrajā kārtā izstājās no Toronto "Masters" sērijas turnīra. Šonedēļ Gulbis piedalīsies Sinsitanti "Masters" sacensībās.

No citiem Latvijas tenisistiem rangā 716.vietu saglabājis Andis Juška, kurš noslēdzis aktīvās tenisista gaitas, bet pēc piecu vietu kāpuma Mārtiņš Podžus ierindojas 733.vietā. 750.pozīcijā atrodas Jānis Podžus, kuram ir sešu pozīciju kāpums. Vēl Miķelis Lībietis ieņem 1190.vietu, Deivids Jukša atrodas 1479.pozīcijā, Mārcis Garuts – 1531.pozīcijā, bet Artūrs Lazdiņš – 2175.vietā.

ATP ranga pirmajā desmitniekā notikušas pāris izmaiņas. Līderis ir Novāks Džokovičs, bet aiz viņa ir Rafaels Nadals, Rodžers Federers, Stens Vavrinka un Tomašs Berdihs. Uz sesto vietu pakāpies Davids Ferrers, bet pozīciju zaudējis ir Milošs Raoničs, kurš ir septītais. Labāko desmitnieku noslēdz Grigors Dimitrovs, Endijs Marejs un Žo-Vilfrīds Tsonga, kurš pakāpies piecas pozīcijas pēc uzvaras Toronto "Masters".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!