Foto: AFP/Scanpix/LETA

Četrkārtējais pasaules čempions Sebastians Fetels F-1 aizvadīja 16 sezonas, bet punktu savai karjerai pielika 2022. gadā. Kopš tā laika viņa vārds F-1 aprindās nav aizmirsts, un tas vārds tiek pieminēts runās par iespējamo atgriešanos. Pats vācietis nenoliedz, ka viņam saglabājas interese par autosporta meku, un laba piedāvājuma gadījumā viņš būtu gatavs atgriezties.

Šobrīd aktuālākā sēdvieta F-1 formulā ir "Mercedes" komandā, jo tas ilggadējais līderis Lūiss Hamiltons 2025. gadā pievienosies "Ferrari" vienībai. Arī "Red Bull" komandā varētu atbrīvoties vieta, jo Serhio Peresam noslēdzas līgums.

"Potenciāli pastāv iespēja, ka es varētu konkurēt uz kādu no brīvajām vietām, jo man nav līguma ar nevienu citu komandu. Svarīgākais jautājums ir tas, vai es meklēju vietu kādā komandā? Es domāju, ka tas atkarīgs no piedāvājuma," intervijā "Sky Sport News" teica Fetels. "Es savu karjeru nenoslēdzu, lai atgrieztos. Taču es arī teicu, ka nekad neko nevar zināt."

Fetelam ir vēl viena iespēja emulēt izcilo Vācijas autosportistu Mihaelu Šūmaheru, kurš viņam ir viens no lielākajiem elkiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!