Foto: MXGP.com

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no "Standing Construct Honda MXGP" komandas bija apmierināts ar sacensībām Itālijā, kurās viņš izcīnīja ceturto vietu, viņš pastāstīja intervijā Latvijas Motosporta federācijai (LaMSF).

Jonass Sardīnijas "Grand Prix" pirmajā braucienā bija piektais, bet otrajā braucienā viņam bija ceturtā pozīcija. Summā tas viņam deva ceturto vietu.

"Izdevās trīs stabili braucieni. Nedaudz žēl par to kļūdu pirmajā braucienā, kad četrus vai piecus apļus pirms beigām piedzīvoju nelielu kritienu un pazaudēju vienu pozīciju. Finālbraucienos varēju būt ceturtais un ceturtais.." saka Pauls Jonass.

Šajā trasē tas Jonasam esot ļoti labs rezultāts, viņš norādīja, uzsverot arī komandas ieguldījumu motocikla uzlabošanā.

"Kopumā jūtos ļoti labi gan fiziski, gan braucot ar motociklu. Gatavojoties svētdienas braucienam, veicām amortizācijas uzlabojumus, tas palīdzēja iegūt labāku komfortu un pārliecību. To varēja redzēt arī manā braukšanā. Veiksmīgas sacensības. Tagad dodos uz Beļģiju, tur gatavošos nākamajām sacensībām, kas jau šajā nedēļas nogalē notiks Itālijā," sacīja Jonass.

Pēc pirmajiem trīs pasaules čempionāta posmiem motokrosā, kopvērtējuma līderis ir Horhe Prado (174 punkti), otrais Tims Gajsers (157 punkti), bet trešais Džefrijs Herlingss (125 punkti). Pauls Jonass ar 113 punktiem ieņem piekto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!