ASV atklātā čempionāta pusfinālā vīriešiem iekļuvuši amerikānis Andrē Agasi un pasaules ranga līderis - austrālietis Leitons Hjūits.
Agasi divops četros setos ar 6-7 (5-7), 6-3 7-5 un 6-3 pārspēja turnīra sensāciju - baltkrievu Maksu Mirniju. Savukārt Hjūits ar 6-1, 7-6 (8-6), 4-6 un 6-2 pārspēja marokāni Jonesu el Ainoju.

Ceturtdaļfinālu spēles aizvadītas arī dubultspēlēs vīriešiem un sievietēm.

Sacensībās vīriešiem ar ceturto numuru izliktais zviedrs Jonass Bjorkmans pārī ar austrālieti Todu Vūdbridžu divos setos ar 6-1 un 6-3 sagrāva amerikāņus Deno Bouvenu un Brendonu Koupu. Amerikāņi Bobs Braiens un Maiks Braiens divos setos ar 6-3 un 7-6 (7-5) uzveica galvenos favorītus Marku Nolsu no Bahamu salām un Daniels Nestoru no Kanādas.

Dubultspēlēs sievietēm zaudējumu piedzīvojis ar pirmo numuru izliktais pāris Līsa Reimonda (ASV)/Renē Stabsa (Austrālija), kuras ar 4-6 un 5-7 zaudēja Kima Klijstersai (Beļģija) un Meganai Šagnesijai (ASV). Zaudējumu piedzīvoja arī vienspēļu turnīra neveiksminieces - šveiciete Martina Hingisa un krieviete Anna Kurņikova. Sportistes, kuras spēlēja vienā pārī un turnīrā bija izliktas ar piekto numuru, divos setos ar 3-6 un 3-6 atzina Virdžīnijas Ruano Paskālas (Spānija)/Paolas Suaresas (Argentīna) pārākumu.

"US Open" ceturtdaļfinālā apstājās arī leģendārā Martina Navratilova no ASV, kas spēlēja vienā pārī ar Irodu Tuljaganovu (Uzbekistāna). Sportistes ar 4-6 un 5-7 zaudēja Jeļenai Dementjevai (Krievija)/Žanetei Husarovai (Slovākija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!