Foto: F64
Par Latvijas virslīgas florbola čempionāta decembra mēneša labākajiem spēlētājiem atzīti "Ķekavas" uzbrucēja Elīza Elizabete Bērziņa un Cēsu "Lekrings" uzbrucējs Artūrs Jurševskis.

Bērziņa "Ķekavas" sastāvā decembrī aizvadīja divas spēles, palīdzot savai komandai ar 8:5 pārspēt Ķekavas "Bulldogs", bet ar 7:4 - Kocēnu "Rubeni".

Pirmajā no šim mačiem Bērziņa ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet otrajā guva divus vārtus un tika atzīta par labāko savā komandā.

Šosezon 1996.gadā dzimusī florboliste sieviešu čempionātā guvusi četrus vārtus un izdarījusi tikpat daudz rezultatīvu piespēļu, kas Ķekavas komandā ir ceturtais labākais sniegums.

Vīriešu čempionāta komanda "Lekrings" ar Jurševski sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja trīs Latvijas čempionāta spēles, visās izcīnot uzvaras. Cēsnieki ar 6:5 pārspēja Kocēnu "Rubeni" (Jurševskim divi vārti un labākā spēlētāja gods), ar 7:5 uzvarēja RTU/"Inspecta" (divas rezultatīvas piespēles), bet ar 7:4 - ""Ulbroka"/FS "Masters".

1994.gadā dzimušais uzbrucējs, kurš Cēsu komandā spēlē tikai pirmo sezonu, šajā čempionātā guvis 14 vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles. "Lekrings" sastāvā viņš ir trešais rezultatīvākais.

Arī šosezon balvas vīriešu un sieviešu čempionāta labākajiem spēlētājiem Latvijas Florbola savienība (LFS) pasniedz sadarbībā ar "Avex" ("Tavs Audio-Video Experts").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!